Wat betekent?MASTER OF HRM
Met de perfecte personen op de juiste plek wint ons moderne bedrijf in onze Nederlandse bekende- en diensteneconomie een concurrentieslag. Niet alleen een middelen en diensten tellen, maar met name dit menselijk kapitaal is belangrijk. Het betekent het er een omvangrijke, strategische rol vanwege HR is weggelegd.

DOELGROEP


U bezit ons afgeronde bacheloropleiding op het gebied van HRM ofwel in ons vergelijkbare richting en gering 5 jaar relevante werkervaring. In de organisatie werkt u dan ook op tactisch peil en uw werkgever stelt u dan ook in staat opdrachten op strategisch peil te verrichten. De Master HRM kan zijn echt interessant ingeval u HR-manager, senior HR-adviseur ofwel beleidsmedewerker raakt. Ook als u dan ook werkt ingeval (zelfstandig) consultant kan zijn die HR Master een waardevolle investering.

TOELATINGSASSESMENT VOOR DE MASTER HR


Bezit u dan ook niet het passende opleidingsniveau en wilt u toch deelnemen? Vervolgens doet u dan ook een toelatingsassessment. Bekijk verdere over het assessment ofwel neem contact op betreffende een opleidingsmanager voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.

MANIER VAN WERKEN


Tijdens de Master HRM doet u dan ook kennis op, krijgt u dan ook inzicht en ontwikkelt u vaardigheden die u dan ook mits strategische en ondernemende HR-professional versterken. U volgt 4 masterclasses waarin u dan ook literatuur bestudeert en praktijkcases uitwerkt. Iedere masterclass sluit u af betreffende ons individuele opdracht, gericht op uw persoonlijk bedrijf.

BUSINESS PROJECT HR MASTER


De integrale toets voor elke masterclass aangaande die HR master kan zijn het oplossen over ons bestaand vraagstuk. U zal in groepsverband ons HRM-probleem benaderen voor de bedrijf betreffende een over uw mededeelnemers. Uiteindelijk levert u dan ook een toepasbaar plan op, uiteraard de bedrijf bezit hier regelrecht voordelig van. In een thesisfase betreffende de Master HRM zal u zo’n business vraagstuk zelfstandig onderzoeken, presenteren en verdedigen. In de thesis komt de strekking met de gehele master aan bod en dit uitgewerkte plan is werkelijk geïmplementeerd in de bedrijf.

ERVAREN BEGELEIDING MASTER HRM DEELTIJD


Beleven docenten hrm opleiding deeltijd uit de praktijk en professoren betreffende een aangetoond staat betreffende dienst begeleiden u gedurende de master human resources. Ze uitvoeren de passende vertaalslag aangaande hr opleiding post hbo wetenschappelijke ontwikkelingen tot gespecialiseerde en praktische vaardigheden en cursus hrm medewerker efficiã«nt gedrag. De literatuur is grotendeels Nederlandstalig, doch ook gedeeltelijk Engelstalig.

MASTER OF HRM - AvansPlus - AVA003 HRM Infographic Hyperlink 8.20.18 by PlusCursus on Scribd


**Copyright van AvansPlus**

RESULTAAT


Na Opleiding Master of HRM van AvansPlushrm opleiding deeltijd dit afmaken van een Master HRM beschikt u aan relevante kennis en vaardigheden. U dan ook heeft ons beroepshouding ontwikkeld waarmee u op managementniveau succesvol functioneert. U dan ook weet de toegevoegde waarde binnen complexe managementvraagstukken en strategievorming te tonen. Organisatieontwikkeling en organisatieveranderingen kan u succesvol implementeren. De HR-expertise wordt efficiënt ingezet teneinde te aankomen tot goedkope performance aangaande de medewerkers. Zo draagt de strategisch HRM-beleid optimaal voor aan een organisatiedoelstellingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *